Dom > Novosti > Sadržaj

Замена ђубрива са органским гнојилом је управо у кораку

Oct 24, 2018

Замена ђубрива са органским ђубривом је одмах иза угла.


"Обрезати цвет, цесто се ослањати на ђубриво да буде задужен", овдје је "ђубриво" најраније тачка органско ђубриво, ово је искуство које наша земља радници сумирају у пољопривредној производњи хиљадама година. Пошто је популаризација органског ђубрива у различитим покрајинама и областима Кине, ефекат замене хемијског ђубрива органским ђубривом био је очигледан.


image


Ове године провинција Анхуи је основала шест пилот жупанија гдје су органско ђубриво воћа и поврћа чај замијењено хемијским ђубривима и водио фармере да користе стоку и живине и остали отпад од сточарства и узгој живине да би произвели органско ђубриво, процесуирати и примијенити комерцијално органско ђубриво, добро искориштавају ресурсе органског ђубрива, као што су стока и перади од живине, и остварују рециклажу и рециклажу.


Одељење за пољопривреду у провинцији Хебеи сазнао је да је ове године пољопривредни НонгЦунБу одредио 10 жупанија (градове, округе) у провинцији Хебеи да изврши пилота за производњу органског ђубрива умјесто хемијског ђубрива, кинхуангдао ФуНинг зоне, Ксингтаи жупаније, изван свијета за органско ђубриво за јабуке умјесто кемијски ђубриво пионир (град, област), схијиазхуанг цхафф, зхуозхоу град, хираизуми град, ионгкинг, кинг жупаније, гуантао, узвишава органско ђубриво за поврће уместо кемијског пионира ђубрива (град, подручје). Пилотна демонстрацијска област 10 жупанија (градова и округа) износила је 62.200 му, а период имплементације од септембра ове године до октобра следеће године. Пилотске области ће се фокусирати на компост, допуњавати комерцијалним органским ђубривима , водити пољопривреднике да користе пољопривредни отпад за изградњу и примјену органских ђубрива, добро искориштавају ресурсе органског ђубрива као што су стока и живина, те интегришу и сакупљају различите врсте органских ђубрива, који се могу дуплирати и популаризирати како би се заменио технички модел хемијских ђубрива. Дугогодишњи механизам замене органског ђубрива за воће и поврће изграђен је популаризацијом техничког начина супституције органског ђубрива.


Од промоције органског ђубрива у провинцији Зхејианг у 2011. години, замена органских ђубрива постигла је изузетне резултате. До краја 2017. године, покрајина је имала укупно 4,94 милиона тона органског ђубрива, са површином од 24,7 милиона му. У 2017. години, укупна употреба ђубрива и употреба ђубрива су смањени за 9,1% и 12,4%, у поређењу са 2013. годином. Циљ "постизања нултог раста употребе ђубрива великих усева до 2020. године" који је предложило министарство пољопривреде и руралног сектора испунио је седам година испред распореда.

Ако желите да знате детаље о органским производима ђубрива, слободно нас контактирајте.


ввв.агронатуретецх.цом

Е-маил: инфо@агронатуретецх.цом