Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате са снажним алкалним и корозивним

Sep 22, 2017

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бели прах или чврста чврста материја. Потассиум Хумате Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃) . Калијум Хумате С јаким алкалним и корозивним. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Када се раствори у води, алкохолу или третира киселином да би произвео много топлоте. Калијум Хумат пХ раствора 0,1 мол / Л био је 13,5. Средња токсична, пола смртоносна доза (пацов, орално) 1230мг / кг. Растворљив у етанолу, слабо растворљив у етру. Има веома јаку алкалну и корозивну, његову природу и каустичну соде сличне.

Организација има утицај печења, може растворити протеин, Калијум Хумате формирање алкално денатурисаних протеина. Решење или прашина прскају на кожи, нарочито прскају у слузокожу, могу изазвати меку сцаб. Што је концентрација раствора већа, то је већа температура, Калијум Хумате је јачи ефекат. Спљоштени у око, не само да може оштетити рожњачу, већ и оштетити оштећење ткива.

Максимална дозвољена концентрација је 0,5 мг / м. Рад треба спречити додиривање коже и очију, као што је случајно додирнути, воду се може опрати оштећени делови, а затим мокри са 5% сирћетне киселине, винске киселине, хлороводоничне киселине или раствора лимунске киселине; као што је прскање очију, Калијум Хумате применом воде или физиолошког раствора пажљиво Спорно прање 10 ~ 30 мин, а затим кликните на 2% каривакаина или 0,5% карданског раствора. Рад треба носити чврста тканина израђена од униформе, носити гумене рукавице, манжете, калиј Хумат предправе, носити ципеле и друге производе осигурања рада, руке треба обложити неутралном и хидрофобном мастом.

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја, Калијум Хумате за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број који се користи за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, калијум Хумате кућне хемикалије и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапуна за прање, меки сапун шампона, крема, хладна крема, шампон и остале сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Калијум Хумате Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.