Dom > Novosti > Sadržaj

Калијумова хумана реакција воде

Oct 11, 2017

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бели прах или чврста чврста материја. Потассиум Хумате Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃) . Са јаким алкалним и корозивним. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Калијум Хумат Када се раствори у води, алкохолу или третира киселином да би произвео много топлоте. ПХ 0,1 мол / Л раствора је био 13,5. Средња токсична, пола смртоносна доза (пацов, орално) 1230мг / кг. Растворљив у етанолу, Калијум Хумате слабо растворљив у етру. Има веома јаку алкалну и корозивну, његову природу и каустичну соде сличне

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, калијум Хумате за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, Калијум Хумате и велики број који се користе за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапунског сапуна, калијум Хумате шампон, меки сапун, крема, хладна крема, шампон и остале сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.

Припрема електролита за електролизу живе са електролизом дијафрагме. Комора за електролизу графита (или метала) за аноду, жива као катода, калијум хумата електролиза гаса хлора у процес сушења хлора, формирање калијум амалгама у комору живине. Већина неизреценог калијум хлорида се третира у разблаженом стању сланог раствора и враћа се на корак растварања сировина. Калијум амалгам реагује са водом за производњу калијум хидроксида и водоника. Због раствора живе од концентрације калијум-хидроксида од 45% до 50%, може се користити као течност калијум-хидроксидних производа, калијум-хумат, али и каучук сода која се упари у чврсто или производи од калијум-хидроксидних производа.