Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Ватер Абсорптион

Aug 10, 2017

Механизам опекотина алкалија је у томе што алкалија има апсорпцију воде, Калијум Хумат који узрокује да локалне ћелије дехидрирају, алкални јон и протеин ткива формирају комплекс алкалија-денатурираног протеина, сапонификационо масно ткиво, Калијум Хумите топлоту произведену током сапонификације може учинити да дубоко ткиво настави да оштети. Због тога што је комплекс алкално-денатурисаног протеина растворан, алкални јони могу продрети даље у дубоко ткиво, узрокујући оштећења.

Дубина каустичне опекотине је обично више од два степена дубока, Калијум Умерени оштар бол. Раствана некроза проузрокује да се рана наставља да се продубљује, изгорела парадигма је мекана, појављује се лепљив клизав сапун "замућен" или "гњечени тофу" промена облика, након инфекције лака истовремена сепса ране. Контакт са ноктом са кавстиком постаће тањи, губитак сјаја, тако да се нокат равна кашиком. Потассиум Хумате Контакт разређеног раствора може учинити кожу сухом, испуцаним и лутањем. Кавстићева иритација парног ока и иритација горњих дисајних путева су јака и могу изазвати опекотине ока и горњег респираторног органа.

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и различите калијумове, али и за галванизацију, гравирање, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу калијума сировина калијума Хумате као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, производња калијума, бор, спиронолактон, јетрен алкохол, тестостерон пропионат. Користе се у лаганој индустрији за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладноће, креме и шампон). У индустрији боја, калијум хумат се користи у производњи редукционих боја, као што је смањење плаве РСН. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, гравирање и тако даље. У текстилној индустрији, која се користи за штампање и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број умјетних влакана, калијум хумате полиестерско влакно за главне сировине. Поред тога, такође се користи у металуршким средствима за загревање и размазивању коже и тако даље.

3, хемијске основне сировине, калијум хумат који се користи у медицини, дневна хемија и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, угљен диоксид и апсорбент воде.

5. Дневна хемијска индустрија се користи као сировина за производњу прљавог сапуна, шампона, креме, хладноће, шампона итд. Фармацеутска индустрија се користи у производњи флавоноида, калијума Хумате ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.

1. Питања везана за транспорт: Када се пруга транспортује, челичне бачве могу да се превозе помоћу расположивих гондолских аутомобила. Паковање треба да буде комплетно и оптерећење треба да буде безбедно. Током транспорта, уверите се да контејнер не цурења, не сруши, не пада, Калијум Хумате није оштећен. Строго је забрањено мјешање са запаљивим или запаљивим материјалима, киселинама и јестивим хемикалијама. Транспортна возила треба да буду опремљена са опремом за хитну процедуру цурења.

2, размишљања о складиштењу: ускладиштене у хладном, сувом, добро проветреном складишту. Калијум Хумате Далеко од ватре и врућине. Најбоља влажност у библиотеци није већа од 85%. Паковање мора бити запечаћено и није влажно. треба да буде са лако (може) запаљивим, киселина, као што је одвојено складиштење, Калијум Хумате избегава мешање. Простор за складиштење мора имати одговарајуће материјале за пријем цурења.