Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Ватер Абсорптион

Jul 03, 2017

Механизам за оштећење калијумог хумане алкалне опекотине је алкална апсорпција, тако да се локална ћелијска дехидратација, алкални јони и протеини ткива формирају комплекси алкалија-денатурираних протеина, сапонификовано масно ткиво калијума Хумате, сапонификација топлоте може проузроковати дубоко ткиво да остаје оштећена. С обзиром да је комплекс алкално-денатурисаног протеина растворан, алкални јони могу даље продрети у дубоко ткиво, узрокујући оштећења.

Каустичне опекотине су обично дубоке у дубини од више од два степена, жигоше насилно. Распуштање ране да настави да продубљује рану, мекане, јесте лепљив слип "сапунице" или "ротиране тофу" -лике промене, које се лако компликује након инфекције сепсе. Контакт са ноктом с кавстичном алкалијом постаје тањи, Калијум Хумате губитак сјаја, тако да се шнала равна па чак и кашика. Танак раствор може учинити кожу сувим, испуцаним, лутањем. Каустична пара на очију и надражај горњег респираторног тракта јако може изазвати опекотине ока и горњег респираторног тракта.

Неорганска индустрија за производњу калијума, као што су калијум перманганат, калијум нитрит, дипалијум хидрогенфосфат и друге сировине. Калијум Хумат Ниссин се користи као сировина за израду калијум сапуна, сапун за прање, сампон за сампон, крему, крему, шампон и тако даље. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија. Користи се као десикант, апсорбујући, калијум хумат за производњу калијум сапуна, оксалне киселине и разне калијеве соли, али и за галванизацију, резбарење, литографију и сл .; углавном се користи за производњу калијумових соли, као што су калијум перманганат, калијум карбонат. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, калијум хумат хепаран, прогестерон и тестостерон пропионат. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. Хумани калиј У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију и велики број који се користе за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље. Хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље. ; Користе се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, калијум хумани угљен диоксид и апсорбери влаге, али и за фармацеутску индустрију.

1, који се користи као десикант, упијајући, за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, калијум хумате алкалне батерије, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја, Калијум Хумате за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број који се користи за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Калијум Хумате Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапуна за прање, сампон за сампон, крему, крему, крему, шампон и друге сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.