Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Ватер Абсорптион

Jun 06, 2017

Калијум Хумат Механизам опекотина алкалија је у томе што алкали имају апсорпцију воде, што доводи до тога да локалне ћелије дехидрирају, алкални јон и протеин ткива формирају комплекс алкално-денатурисаног протеина, Калијум Хумате сапонификационо масно ткиво, Калијум Хумате произведену топлину током сапонификације може учинити да дубоко ткиво настави да оштети. Због тога што је комплекс алкално-денатурисаног протеина растворан, алкални јони могу продрети даље у дубоко ткиво, узрокујући оштећења.

Дубина каустичне опекотине је обично више од два степена дубоког и оштрог бола. Раствана некроза проузрокује да се рана наставља да се продубљује, опечена мрља је мекана, појављује се лепљив клизав "замагљив сапун" или "губитак зрна", након што је инфекција лако уједначена са сепшом ране. Контакт са ноктом са каустиком постаће тањи, калијум хумити губитак сјаја, тако да нокат равна до кључа. Контакт разређеног раствора може учинити да кожа буде суха, испуцана и испражњена. Кавстићева иритација парног ока и иритација горњих дисајних путева су јака и могу изазвати опекотине ока и горњег респираторног органа.

Калијум хидроксид (хемијски: Кох, тип: 56.11) бели прах или чврста чврста супстанца. Тачка топљења 360, тачка кључања 1320, релативна густина 2,044, тачка паљења 52 ° Ф, калијум хумани индекс рефракције Н20 де 421, парни притисак 1ммХг (719 Схан). Јака алкална и корозивна. Веома је лако апсорбирати влагу из ваздуха и апсорбовати угљен-диоксид у калијум. Растворљив у око 0,6 вруће воде, 0,9 хладне воде, 3 етанола, 2,5 глицерина. Велика количина топлоте се производи када се раствори у води, алкохолу или третману киселина. Пх 0 0 Мол Л раствора је 13.5. Средњи отров, половина летала (пацов, уста) 1230м. Растворљив у етанолу, слабо растворљив у етру. Потассиум Хумате Има врло јака алкална и корозивна својства и слична је сода.

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и различите калијумове, али и за галванизацију, гравирање, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу калијума сировина, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, производња калијума, бор, спиронолактон, јетрен алкохол, тестостерон пропионат. Користи се у лаганој индустрији за производњу калијум сапуна, Калијум Хумате алкалне батерије, козметике (као што су хладноће, креме и шампон). У индустрији бојења која се користи у производњи редукционих боја, као што је смањење плаве РСН. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, гравирање и тако даље. У текстилној индустрији, која се користи за штампање и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број умјетних влакана, сировина од полиестерских влакана. Поред тога, такође се користи у металуршким средствима за загревање и размазивању коже и тако даље.

3, хемијске основне сировине, које се користе у медицини, дневне хемикалије и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију калијума хумате, угљендиоксид и апсорбујуће влаге.

5. Дневна хемијска индустрија се користи као сировина за производњу прљавог сапуна, шампона, креме, хладноће, шампона итд. Фармацеутска индустрија се користи у производњи флавоноида, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.