Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Тхе Роле

Jul 25, 2017

Улога калијум хидроксида:

1, неорганска индустрија за производњу калијума, калијум хумате као што је калијум перманганат, калијум нитрит, дипалијум хидрогенфосфат и друге сировине.

2, хемијска индустрија за производњу калијум сапуна, сапун за прање, сампон за сампон, крему, крему, крему, шампон и друге сировине. Калијум Хумате Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, калијум хумате ванилина и других сировина.

3, индустрија боја за производњу меламинских боја

4, индустрију батерија за производњу алкалних батерија. [4] користи се као сушеник, апсорбујући, за систем калијум сапуна, оксалне киселине и разне врсте калијума, калијум хумате, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и сл .; углавном се користи за производњу сировина као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље.

5, у електрохемијској индустрији, калијум Хумате за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, Калијум Хумате и велики број који се користе за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана.

Калијум хидроксид: калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бијели прах или чврста чврста супстанца. Тачка топљења од 360 ~ 406 ℃, Калијум Хумира тачку кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044 г / цм, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃). Калијум Хумате С јаким алкалним и корозивним. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Калијум Хумат Када се раствори у води, калијум Хумат алкохол или третиран са киселином да би произвео много топлоте.

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бели прах или чврста чврста материја. Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃). Са јаким алкалним и корозивним. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Калијум Хумат растворен у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Када се раствори у води, алкохолу или третира киселином да би произвео много топлоте. ПХ 0,1 мол / Л раствора је био 13,5. Средње токсично, калијум Хуматна половина смртоносна доза (пацов, орално) 1230мг / кг. Растворљив у етанолу, Калијум Хумате слабо растворљив у етру. Има веома јаку алкалну и корозивну, његову природу и каустичну соде сличне.