Dom > Novosti > Sadržaj

Калијум Хумат Узрок замућености

Sep 29, 2017

1, перформансе скупљања бетона. Смешан са бетонским калијум хидроксидом, Калијум Хумат при конзервацији просторне температуре, прва два месеца контракције треба бити нешто већа, три месеца након мешања бетонског скупљања мања од додане.

2, анти-замрзавање-одмрзавање. Калијум хидроксид помешан са бетоном, густина густине од времена није велика, што указује на његову компактност и на тај начин боље перформансе против замрзавања и одмрзавања.

3, анти-мешовите особине. Калијум хидроксид са бетоном, Калијум Хумате етикета за непропустљивост од додавања коагулације на непропустљивост етикете је већа.

4, пузање бетона. Степен ломљења бетона помешан са калијум хидроксидом је мањи него код неадитивних бетона, а коефицијент лезења је мали, Калијум Хумате па може задржати неопходне перформансе када се користи у преднапрегнутом бијелом тлу.

5, остале особине, додавање каљеног хидроксида бетона и корозије, калијум хумате итд. Генерално, у нормалној употреби, није утврђено да имају негативне ефекте.

Са раствором калијум хидроксида пре прве не може директно ставити чврсту супстанцу калијум хидроксида у волуменску бучку, јер ће калијум хидроксид растворен у води бити егзотермни, калијум хумат треба да се одмери одређена количина калијум хидроксида у малу чашу

Узмите 5,8 до 6 грама калијум хидроксида у 1000 мл дестиловане воде, калијум хумата дестиловане воде пре употребе до испаравања угљен-диоксида, узмите 3 грама калијум хидроксида у бочицу са малим капацитетом, а затим у 100 мл дестиловане воде.

Затим се полако убризгава у кувани, да уклони ЦО2 и охлади дестиловану воду / деионизовану воду и стално мешајући са стакленом шипком како би се чврста материја калијум хидроксида потпуно утопила, Калијум Хумате, а затим и природно хлађење, са стакленим штапом у волуметријска боца.

Затим су се кухали како би уклонили ЦО2 и охладили дестиловану воду / деионизовану воду да оперу стакло и чашу 3 до 4 пута, а лосион у волуметријску бучку, а затим запремину бочице.

Отприлике пола сата касније, раствор калијум хидроксида је био успешан.

Разлог за утицај чврсте замрзавања калијум хидроксида је у томе што реагенс калијум-хидроксида садржи карбонат. Кад се алкохолу додају реагенс калијум хидроксида, калијум хумат калијум карбонат и натријум карбонат који су нерастворни у алкохолу суспендовани су у алкохолу, што резултира замућењем раствора. Кључ за спречавање замућења раствора је уклањање карбоната.

Ако желите уклонити калијум карбонат у стандардном раствору калијум карбоната, само узмите потребну концентрацију реагенса калијум-хидроксида, потассиум хумате, а затим додајте метанол, стресајте, оставите је на страну недељу дана док се раствор не испразни, одбаците преципитате.

Међутим, уклањање карбоната у чврстом калијум хидроксиду, калијум хумат не може користити горенаведени метод, јер је 95% садржаја воде етанола високо, биће дио карбоната раствореног у води, тешко је одвојити, затим је потребно чврст калијум хидроксид Додати 10% раствора баријум хлорида (1Л око 3 5 мЛ раствора баријум хлорида), стојећи око две недеље, Калијум Хумате док раствор није прозиран, филтрира, одбаци талог, узима раствор.