Dom > Novosti > Sadržaj

Калијум хумано јако алкално и корозивно

Jul 12, 2017

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, калијум хумата количина: 56,11) бијели прах или чврста чврста супстанца. Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044 г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃). Са јаким алкалним и корозивним. Калијум Хумате Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум карбоната. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Када се раствори у води, алкохол или са третманом киселине ствара много топлоте. Калијум Хумат пХ раствора 0,1 мол / Л био је 13,5. Средња токсична, пола смртоносна доза (пацов, орално) 1230мг / кг. Растворљив у етанолу, слабо растворљив у етру. Калијум Хумат Има веома јаку алкалну и корозивну, његову природу и кавстичну соку сличан.

1, који се користи као десикант, апсорбујући, калијум хумат за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, калијум хумате као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). Хумани калиј У индустрији бојења, за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. Калијум Хумате У текстилној индустрији, за штампање и бојење, Калијум Хумате бељење и мерцеризирање, и велики број који се користи за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Калијум Хумате Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапунског сапуна, сампон сапун, калиј хумат крема, крема, крем, шампон и остале сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.

Организација има утицај печења, може растворити протеин, Калијум Хумате формирање алкално денатурисаних протеина. На кожи је раствор или прашина, Калијум Хумате посебно прскање у слузокожу, може изазвати меку сцаб. Што је концентрација раствора већа, калијум Хумате је већа температура, јачи је ефекат. Спљоштени у око, не само да може оштетити рожњачу, већ и оштетити оштећење ткива.

Максимална дозвољена концентрација је 0,5 мг / м. Рад треба спречити додиривање коже и очију, као што је случајно додирнути, воду се може опрати оштећени делови, а затим мокри са 5% сирћетном киселином, калијумом Хумате винске киселине, раствором хлороводоничне киселине или лимунске киселине; као што је прскање очију, пажљиво применити воду или физиолошки раствор Спорно прање 10 ~ 30 мин, а затим кликните на 2% каривакаина или 0,5% карданског раствора. Рад треба да носи тканина целокупне радне одеће, носи гумене рукавице, манжетне, калијуме Хумате предписе, носи ципеле и друге производе за осигурање рада, руке треба обложити неутралном и хидрофобном мастом.