Dom > Novosti > Sadržaj

Калијумова хумана производња сировина

Sep 22, 2017

Механизам за оштећење алкалних опекотина је алкалија апсорпције воде, тако да локална ћелијска дехидратација, алкални и ткивни протеин, у облику алкално-денатуризованог комплекса протеина, масно сапонификовано масно ткиво Калијум Хумате, сапонификација калијума хумате врућине може проузроковати дубоко ткиво да остаје оштећена. С обзиром да је комплекс алкално-денатурисаног протеина растворан, алкални јони могу даље продрети у дубоко ткиво, узрокујући оштећења.

Каустична алкална опекотина је обично дубока у више од два степена, Калијум Хумате жестоко насилни. Распуштање ране да настави да продубљује рану, мекане, јесте лепљив слип "сапунице" или "ротиране тофу" -лике промене, које се лако компликује након инфекције сепсе. Контакт са ноктом с кавстичном алкалијом постаће тањи, губитак сјаја, тако да се шнило равна па чак и кашика. Танак раствор може учинити кожу сувим, испуцаним, лутањем. Каустична пара на очију и надражај горњег респираторног тракта јако може изазвати опекотине ока и горњег респираторног тракта.

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, калијум хумате као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, Калијум Хумате и велики број који се користе за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси сапонификације Калијум Хумате, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапунског сапуна, калијум Хумате шампон, меки сапун, крема, хладна крема, шампон и остале сировине. Калијум Хумате Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.