Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Препаратион оф Рефрацтори Ликуид

Sep 11, 2017

Калијум хидроксид Коришћење овог производа је чешће, специфична примена вредности хемијске индустрије је велика, а онда апликација овог производа пуно, знамо колико?

Метода припреме ватросталне течности: 8 кг грануларног калијевог хидроксида, 7 кг натријум карбоната у праху (сода пепела) (произведено од стране Асахи Гласс Цо., Лтд.) и 30 кг металног силицијума у ​​реакционом суду, а затим 60 Л воде. У којој је почела природна реакција, са дна калијум хидроксида почела је реагова насилно, у реакционој посуди од доње стране до горње стране конвекције.

Када температура реакције нарасте природно, температура реакције је у опсегу од 80 до 90 ° Ц, а стање реакције је најактивније. Реакциона температура није већа од 92 ° Ц. Реакција се завршава на око 10 сати, одвајајући чврсту материју и може се добити око 48 Л (око 70 кг) ватросталног раствора. Преостала чврста супстанца је метал силицијум блок, ако се опере водом, остављајући око 22кг металних блокова силицијума. У овом преосталом металном силицијумском блоку додан је метални силицијски блок од око 8 кг, а за другу реакцију је додато 30 кг метал силицијума.

На исти начин као у првој реакцији, у реакциону посуду су додати 8 кг гранулог калијум хидроксида и 7 кг натријум карбоната у праху (сода пепела) (произведено од Асахи Гласс Цо., Лтд.), након чега следи секвенцијално додавање 22 кг металног силицијског блока и 8 кг нових блокова метал силицијума, а затим се додају 60 литара воде за започињање друге припреме ватросталне реакције.

У припреми, у складу са првим додавањем грануларног калијум хидроксида, а затим додавањем натријум карбоната у праху (сода пепела), затим додајте метал силицијум блок, а затим додати воду у редоследу додавања, почевши од дна калијум хидроксида реакција се може формирати горе и доље Конвекцијска активна реакција, која је припремила боље перформансе ватросталне течности.

У овом раду можемо генерално разумјети начин припреме овог ватросталног калијум-хидроксидног лепка, а овај препарат се може наносити на густу картону, полистиренску пјену и другу плочу за припрему оквира хладног квалитета, ТВ кућишта, пакирних материјала и столова и столица и кухиње посуђе, надам се да ће садржај текста помоћи да вам помогне.

Калијум хидроксид као хемијски добар материјал, широко се користи у индустријским, хемијским и другим областима производње, а затим познавање овог производа, разумемо колико, следећи чланак за свакога да објасни овај материјал који нацртава принципе и резултате испитивања.

Принцип: Грам-негативне бактерије у ћелијском зиду у разблаженом алкалном раствору лако се руптуре, ослобађање не-преломљене ДНК спирале, тако да се суспензија калијум хидроксида показала лепљивом, може се користити у инокулационом прстену да би се извукла лепљива жица , и Грам-позитивне бактерије Не постоји таква промена у разређеном алкалном раствору.

Метод: Узмите 1 капу 40 г / Л воденог раствора калијум хидроксида (свеж припреме) на чисто стакло, мало узмите сву колонију, мешајте и мешајте са воденим раствором калијум-хидроксида, а сваких неколико секунди да поменете прстен за инокулацију, приметите да ли Пулл из лепљиве жице.

Резултати: Инокулација са инокулацијским прстеном је била позитивна, ипак суспензија је била негативна.

Примена: углавном се користи за грам-негативне бактерије и лако се деколорира идентификација Грам-позитивних бактерија. Већина Грам-негативних бактерија у 5-10с у позитивној реакцији, а неким потребним 30 ~ 45с, Псеудомонас, Лацтобациллус, Флавобацтериум, Алцалигенес, Моракелла и већина позитивних у 10с, Ацинетобацтер, Моракелла је полако реаговао, већина сојева у 60-им позитивним, а грам-позитивне бактерије после 60-их су и даље негативне.