Dom > Novosti > Sadržaj

Хумани маљини предострожности на пакирању

Sep 04, 2017

1, транспорт Напомена: железнички транспорт, бубањ се може користити за транспорт аутомобила. Паковање треба да буде комплетно, а оптерећење треба да буде безбедно. Током транспорта како би се осигурало да контејнер не цурења, не срушите, не пада, нема оштећења. Забрањено је мешање са запаљивим или запаљивим материјалима, киселинама и јестивим хемикалијама. Транспортна возила треба да буду опремљена са опремом за руковање у случају нужде.

2, складиштење Напомена: чува се у хладном, сувом, добро проветреном складишту. Далеко од ватре, топлоте. Влажност у пећници је пожељно не више од 85%. Паковање мора бити запечаћено и није влажно. Треба да буде лако са (може) горивом, киселином и другим одвојеним складиштем, избегавајте мешано складиштење. Простор за складиштење треба да буде опремљен одговарајућим материјалима који садрже разлив.

3, поступак паковања: чврста маса се може убацити у челични бубањ дебљине 0,5 мм у запечаћену, нето тежину не више од 100 кг по барелу; пластичне кесе или два слоја крафт папирних кеса изван пуног отварања или у отвореном челичном бубњу; Пластичне бочице или поцинчане челичне бачве (лименке) изван кутије подних плоча, кутија од фибербоарда или кутија од шперплоца; лимени челични челични бачви (лименке), металне канте (лименке), пластичне бочице или метална црева изван валовитих кутија.

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бели прах или чврста чврста материја. Са јаким алкалним и корозивним. Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина 2,044 г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃). Растворљив у води, етанол, слабо растворљив у етру. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Када се раствори у води, алкохол или са третманом киселине ствара много топлоте. ПХ 0,1 мол / Л раствора је био 13,5. (Нема воде). Умерена токсична, пола смртоносна доза (пацов, орално)