Dom > Novosti > Sadržaj

Калијум Хумат Обични

Oct 19, 2017

Калијум хидроксид Употреба овог производа је чешћа, Калијум Хумате специфична примена вредности хемијске индустрије је велика, а онда апликација овог производа пуно, Калијум Хумате знамо колико? Следећи чланак за свакога да разради припрему ватросталног љепила калијум-хидроксида, скупимо се како бисмо сазнали за то.

Метода припреме ватросталне течности: 8 кг грануларног калијевог хидроксида, 7 кг натријум карбоната у праху (сода пепела) (произведено од стране Асахи Гласс Цо., Лтд.) и 30 кг металног силицијума у ​​реакционом суду, а затим 60 Л воде. У којој је започела природна реакција, калијум хумат са дна калијум хидроксида почео је реаговати насилно, у реакционој посуди од доње стране до горње стране конвекције.

Кад температура реакције нарасте природно, калијум Хумате температура реакције је у опсегу од 80 до 90 ° Ц, а стање реакције је најактивније. Реакциона температура није већа од 92 ° Ц. Реакција се завршава на око 10 сати, одвајајући чврсту материју и може се добити око 48 Л (око 70 кг) ватросталног раствора. Преостала чврста супстанца је метал силицијум блок, ако се опере водом, остављајући око 22кг металних блокова силицијума. Калијум Хумат У овом преосталом металном силицијумском блоку додан је метални силицијски блок од око 8 кг и у другу реакцију је додато 30 кг металног силицијума.

На исти начин као у првој реакцији, у реакциону посуду су додати 8 кг зрна калијум хидроксида и 7 кг натријум карбоната у праху (сода пепео) (произведено од Асахи Гласс Цо., Лтд.), након чега следи секвенцијално додавање 22 кг металног силицијског блока и 8 кг нових блокова металних силиција, калијум хумата, након чега следи додавање 60 Л воде како би се започела друга припрема ватросталне реакције.

У припреми, у складу са првим додавањем грануларног калијум хидроксида, а затим додавањем натријум карбоната у праху (сода пепела), затим додајте метал силицијум блок, калијум хумате, а затим додајте воду у редоследу додавања, почевши од дна Реакција калијум хидроксида се може формирати горе и доље Конвекцијска активна реакција, која је припремила боље перформансе ватросталне течности.

Чврсти капацитет чврстог калијум хидроксида Верујем да смо чули, овај производ на много начина има веома добру примену, како би се олакшало разумијевање свих, Потассиум Хумате боље разумијевање овог производа, сљедећи Ксиаобиан посебно за све који ће представити сљедећи Чврсти калијум хидроксид до отпорности на маст, скупимо се да сазнамо о томе.

1, прву припрему воде од 85 г воде у резервоар за одмашћивање, калијум хумат у наредном периоду, након чега следи 21 г чврстог калијум хидроксида, 25 г натријум сулфата, 5 г натријум глуконата, 2 г натријум алгината који се додаје у воду за одмашћивање, мешајући до растопа;

2, у другој пластичној канти у убризгавању 50 г воде и 3г адитива А и 2 г адитива Б у бурем мешања 5-10мин, тако да се потпуно истопи, од сипане у резервоар, калијум Хумате и преостали 37г воде сипао у један, односно губитак средства за одмашћивање у просторији;

3, појављивање општег изгледа уља, Калијум Хумате само у овом средству за одмашћивање, потопите око 10мин да бисте досегли задовољство одмашћивог ефекта, Калијум Хумате године за одмашћивање, заправо поред уља и воде након прања филма површине површинске воде било је у просеку воденог филма Једина спецификација за одмашћивање је предвиђена за најбоље време за уклањање радног комада.