Dom > Novosti > Sadržaj

Хумани ефекат калијума

Aug 02, 2017

Механизам за оштећење алкалних опекотина је алкалија апсорпције воде, тако да локални ћелијски дехидрат, протеин алкали и ткива формира комплекс алкално-денатурисаног протеина, сапонификовано масно ткиво, сапонификацију топлоте може проузроковати дубоко ткиво да остаје оштећена. Калијум Хумате Пошто је алкално-денатурирани протеински комплекс растворљив, алкални јони се даље могу продрети у дубоко ткиво, узрокујући оштећења.

Каустичне опекотине су обично дубоке у дубини од више од два степена, жигоше насилно. Распуштање ране да настави да продубљује рану, меку кожу, Потассиум Хумате је био лепљив слип "сапунице" или "ротирајуће тофу" -лике промене, које су се лако компликовале након инфекције сепсе. Контакт са ноктом с кавстичном алкалијом постаће тањи, губитак сјаја, тако да се шнило равна па чак и кашика. Потассиум Хумате Тхин раствор може учинити да кожа буде суха, испуцана, лутања. Каустична пара на очију и надражај горњег респираторног тракта јако може изазвати опекотине ока и горњег респираторног тракта.

1, који се користи као десикант, апсорбујући, калијум хумат за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, калијум Хумате за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). Хумани калиј У индустрији бојења, за производњу редукционих боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број који се користи за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, калијум Хумате се користи и за металуршке грејаче и за чишћење коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси за сапонификацију, калијум-хумани угљен-диоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапунског сапуна, шампон сапун, крема, крема, калиј хумат крема, шампон и остале сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија

Организација има утицај печења, може растворити протеин, формирање алкално денатурисаних протеина. Решење или прашина прскају на кожи, нарочито прскају у слузокожу, могу изазвати меку сцаб. Што је концентрација раствора већа, то је већа температура, јачи је ефекат. Калијум Хумат Спљоштен у око, не само да може оштетити рожњачу, већ и оштетити оштећење ткива.

Максимална дозвољена концентрација је 0,5 мг / м. Рад треба спречити додиривање коже и очију, као што је случајно додир, можете користити воду за прање оштећених делова, калијум хумате и затим мокро са 5% сирћетне киселине, винске киселине, хлороводоничне киселине или раствора лимунске киселине; као што је прскање очију, пажљиво применити воду или физиолошки раствор Спорно прање 10 ~ 30 мин, а затим кликните на 2% каривакаина или 0,5% карданског раствора. Рад треба да носи чврста тканина израђена од униформе, Калијум Хумате носи гумене рукавице, манжете, предпаснике, обуће и друге производе за осигурање рада, руке треба обложити неутралном и хидрофобном мастом.