Dom > Novosti > Sadržaj

Хумани ефекат калијума

Oct 26, 2017

Основна употреба калијум хидроксида: неорганска индустрија се користи као сировина за производњу калијумових соли, као што су водоник-фосфат, два калијума и сл. Хемијска индустрија се користи за производњу сапуна, сапуна и калијума. , крему, шампон и друге сировине. Фармацеутска индустрија се користи за производњу ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу боје. Индустрија батерија се користи у производњи алкалних батерија.

Калијум хидроксид се користи као сушеник, сорбент, који се користи за припрему калијевог сапуна, оксалне киселине и разних соли, који се такође користе у галванизацији, гравирању, литографији итд .; калијум се углавном користи за производњу сировина, као што је калијум карбонат, итд. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум борохидрида, спиронолакона, батил алкохола и тестостерона пропионата. За производњу калијум сапуна, алкалне батерије, козметике у лаку индустрију (као што су крема, крем и шампон). У индустрији бојења која се користи у производњи редукованих боја, као што су смањена плава, РСН итд.

Калијум хидроксид се користи у електрохемијској индустрији за галванизацију, гравирање итд. У текстилној индустрији која се користи у штампи и бојењу, бељењу и мерцеризацији и широко се користи као главна сировина за израду синтетичких влакана и полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металургију, грејање и чишћење коже. Хемијска основна сировина, која се користи у медицини, свакодневној хемијској индустрији итд. Апсорбент се користи као аналитички реагенс, сапонификацијски реагенс, угљен-диоксид и влага, али иу фармацеутској индустрији.

Каква је улога калијум хидроксида

1 калијум хидроксид који се користи као десикант и апсорбент за оксалну киселину и разне калијумове соли, али и за галванизацију, скулптуру, Схи Иин и тако даље.

2, углавном се користи за производњу калијума сировина, као што су калијум перманганат, калијум карбонат итд. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум борохидрида, спиронолактон, батил алкохола, тестостерон пропионат. За производњу калијум сапуна, алкалне батерије, козметике у лаку индустрију (као што су крема, крем и шампон). У индустрији бојења која се користи у производњи редукованих боја као што је смањена плава, РСН итд. У електрохемијској индустрији, која се користи у галванизацији, гравирању и сл. У текстилној индустрији која се користи за штампање и бојење, бељење и мерцеризирање , и широко се користи као главна сировина за израду синтетичких влакана и влакана од полиестера. Поред тога, користи се и за металургију, грејање и чишћење коже.

3. Основна хемијска сировина, која се користи у медицини, дневној хемијској индустрији итд.

4. Користи се као апсорбент за аналитичке реагенсе, реакције сапонизације, угљен диоксид и воду.

5, дневна хемијска индустрија користила је сапун, шампон и прање мехког сапуна, креме, крема, шампона и других сировина. Фармацеутска индустрија се користи за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија боје се користи у производњи меламинских боја. Индустрија батерија се користи у производњи алкалних батерија.