Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Цлеанлинесс

Oct 27, 2017

Прво, чврсти калијум-хидроксид цурења у случају хитног лечења контаминирану површину цурења, окружен знаком упозорења, препоручује се особи за хитне случајеве носити гасне маске, Потассиум Хумате носити хемијску заштитну одећу. Немојте директно контактирати изливање, чистом чистом сакупљеном у чистим чврстим покривеним контејнерима, са малом количином додане воде, прилагођеном неутралном, Калијум Хумате, а затим у систем отпадних вода. Такође можете испирати са пуно воде и разблажити воду у систем отпадних вода. Као што је велики број цурења, сакупљених након рециклирања или безопасног одлагања.

Друго, заштитне мере Заштита дисајних органа: Ако је потребно, носите заштитне маске.

Заштитна одећа: обући комбинезон (средства против корозије). Заштита руку: Носити гумене рукавице. Остало: После посла, туширање. Обратите пажњу на личну хигијену.

Треће, прве мере помоћи Чврсти потассиум хидрокиде Контакт с кожом: одмах исперите водом најмање 15 минута. Ако постоје опекотине, лијечење. Калијум Хумат Контакт са очима: Одмах подигните капак, исперите текућом водом или физиолошким раствором најмање 15 минута. Или испрати са 3% боровим киселим раствором. Медицински третман. Удисање: брзо од сцене до свежег ваздуха. Кад је потребно, Калијум Хумате вештачко дисање. Медицински третман. Гутање: Одмах испрати када је пацијент будан, орално разблажити сирћет или лимунов сок.

Чврсти капацитет чврстог калијум хидроксида Верујем да смо чули, овај производ на много начина има веома добру примену, како би се олакшало разумијевање свих, Потассиум Хумате боље разумијевање овог производа, сљедећи Ксиаобиан посебно за све који ће представити сљедећи Чврсти калијум хидроксид до отпорности на маст, скупимо се да сазнамо о томе.

1, прву припрему воде од 85 г воде у резервоар за одмашћивање, калијум хумат у наредном периоду, након чега следи 21 г чврстог калијум хидроксида, 25 г натријум сулфата, 5 г натријум глуконата, 2 г натријум алгината који се додаје у воду за одмашћивање, мешајући до растопа;

2, у другој пластичној канти у убризгавању 50 г воде и 3г адитива А и 2 г адитива Б у бурем мешања 5-10мин, тако да се потпуно истопи, од сипане у резервоар, калијум Хумате и преостали 37г воде сипао у један, односно губитак средства за одмашћивање у просторији;

3, појаву општег изгледа уља, Калијум Хумате само у овом средству за одмашћивање, потопите око 10мин да би се постигло задовољство ефекта одмашћивања, а за одмашћивање година заправо поред уља и воде након прања филма површине површинске воде било је просечно воденог филма Једина спецификација за одмашћивање је предвиђена за најбоље време за уклањање радног комада.

За конфигурацију средства за одмашћивање калијум-хидроксида, да ли знате да се овај производ може користити као чист водени агенс, може манипулисати свој хидроксид за контролу воде пх, Калијум Хумате, али хидроксид овог производа се такође може користити за одмашћивање Агент, Калијум Хумате, његова употреба је веома популарна, укључује хемијску индустрију у различитим пољима, у пољопривреди, популаризирана је производња.