Dom > Novosti > Sadržaj

Калијум хумани алкални и корозивни

Jun 20, 2017

Калијум хидроксид (хемијска формула: КОХ, количина: 56,11) бели прах или чврста чврста материја. Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, Калијум Хумате релативна густина 2,044 г / цм3, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1,421, притисак паре 1ммХг (719 ℃) . Са јаким алкалним и корозивним. Лако се апсорбује влага у ваздуху и раздвајање, апсорпција угљен-диоксида од калијум-карбоната. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 делова хладне воде, 3 дела етанола и 2,5 дела глицерола. Када се раствори у води, алкохол или са третманом киселине ствара много топлоте. ПХ 0,1 мол / Л раствора је био 13,5. Средња токсична, пола смртоносна доза (пацов, орално) 1230мг / кг. Растворљив у етанолу, слабо растворљив у етру. Има веома јаку алкалну и корозивну, Калијум Хумате своју природу и кавстичну соку сличан.

1, који се користи као сушеник, апсорбујући, за производњу оксалне киселине и разне врсте калијума, али и за галванизацију, скулптуру, литографију и тако даље.

2, углавном се користи за производњу сировина као што је калијум, као што је калијум перманганат, калијум карбонат и тако даље. У фармацеутској индустрији, за производњу калијум бор, спиронолактон, хепаранол, тестостерон пропионат и тако даље. У индустрији лака за производњу калијум сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, крема и шампон). У индустрији боја, Калијум Хумате за производњу боја, као што је смањење плаве РСН и тако даље. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, скулптуру и тако даље. У текстилној индустрији, за штампу и бојење, бељење и мерцеризацију, и велики број који се користи за производњу умјетних влакана, главних сировина од полиестерских влакана. Поред тога, користи се и за металуршке грејаче и за уклањање коже и тако даље.

3, хемијске сировине, за медицину, хемикалије за домаћинство и тако даље.

4, користи се као аналитички реагенси, реагенси сапонификације Калијум Хумате, угљендиоксид и апсорбер влаге.

5, хемијска индустрија за производњу сапуна за прање, сампон за сампон, крему, крему, крему, шампон и друге сировине. Фармацеутска индустрија за производњу прогестерона, ванилина и других сировина. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.

Организација има утицај печења, Калијум Хумат може растворити протеин, формирање алкално денатурисаних протеина. Решење или прашина прскају на кожи, нарочито прскају у слузокожу, могу изазвати меку сцаб. Што је концентрација раствора већа, то је већа температура, јачи је ефекат. Спљоштени у око, не само да може оштетити рожњачу, већ и оштетити оштећење ткива.

Максимална дозвољена концентрација је 0,5 мг / м. Рад треба спречити додиривање коже и очију, као што је случајно додирнути, воду се може опрати оштећени делови, а затим мокри са 5% сирћетне киселине, винске киселине, хлороводоничне киселине или раствора лимунске киселине; Калијум Хумате као што је прскање очију, примена воде или физиолошког раствора пажљиво Спорно прање 10 ~ 30 мин, а затим кликните на 2% каривакаина или 0,5% карданског раствора. Рад треба да носи тканина целокупне радне одеће, носи гумене рукавице, манжете, предпаснике, обуће и друге производе за осигурање рада, руке треба обложити неутралном и хидрофобном мастом.