Dom > Novosti > Sadržaj

Потассиум Хумате Ацтион

Sep 25, 2017

Улога калијум хидроксида:

1. Неорганска индустрија се користи за производњу калијума, као што су калијум перманганат, калијум нитрит, дикалијум-фосфат итд.

2. Дневна хемијска индустрија се користи као сировина за производњу калијевог сапуна, сапун за прање, меки сапун, снијег, хладна крема, шампон и тако даље. Фармацеутска индустрија се користи за производњу сировина као што су прогестерон и ванилин.

3. Индустрија бојења користи се за производњу меламинских боја

4. Индустрија батерије се користи за производњу алкалних батерија. [4] који се користи као сушивач, упијајући, који се користи за производњу потапљивог сапуна, оксалне киселине и разних врста калијумове соли и користи се за галванизацију, гравирање, литографију и сл. Углавном се користи као сировина за производњу калијума, као што је калијум перманганат и калијум карбонат.

5. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, гравирање итд. У текстилној индустрији се користи за бојење, бељење и мерцеризацију, и користи се као главна сировина за производњу уметних влакана и полиестерских влакана.

Калијум хидроксид: калијум хидроксид (хемијски: КОХ, тип: 56.11) бели прах или чврста супа. Тачка топљења 360 ~ 406 ℃, тачка кључања 1320 ~ 1324 ℃, релативна густина од 2.044 г / цм, тачка паљења 52 ° Ф, индекс рефракције н20 / Д1.421, притисак паре 1 ММХГ (719 ℃). Веома је алкална и корозивна. Лако апсорбује влагу у ваздуху и влагу, апсорбује угљен-диоксид и постаје калијум карбонат. Растворено у око 0,6 делова топле воде, 0,9 у хладној води, 3 етанола и 2,5 глицерина. Када се раствара у води, алкохолу или третира киселином, произведе се велика количина топлоте.

Улога: неорганска индустрија се користи за производњу калијума, као што су калијум перманганат, калијум-нитрит, дипалијум-фосфат итд. Дневна хемијска индустрија се користи као сировина за производњу калорија сапуна, сапун за прање, меки сапун, крем за снијег, шампона и тако даље. Фармацеутска индустрија се користи за производњу сировина као што су прогестерон и ванилин. Индустрија боје користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија.

Поље апликација

1. Користи се као десикант и апсорбент, који се користи за производњу оксалне киселине и разних врста калијумове соли и користи се за галванизацију, гравирање, литографију итд.

2. Углавном се користе као сировине за производњу калијума, као што су калијум перманганат и калијум карбонат. У фармацеутској индустрији користи се за производњу калијумовог бора водоника, антитела, салицилне киселине, пропионата и сл. Користи се у индустрији лака за производњу калијевог сапуна, алкалних батерија, козметике (као што су хладна крема, креме и шампон). У индустрији бојења користи се за производњу ПДВ-а, као што је смањење плаве РСН. У електрохемијској индустрији, за галванизацију, гравирање итд. У текстилној индустрији користи се за бојење, бељење и мерцеризацију и користи се као главна сировина за производњу уметних влакана и полиестерских влакана. Поред тога, користи се у металуршкој агенси за загревање и размазивању коже.

3. Основна хемијска сировина за фармацеутску и дневну хемијску индустрију.

4. Користи се као апсорбент за аналитичке реагенсе, реакције сапонизације, угљен диоксид и воду.

5. Дневна хемијска индустрија се користи као сировина за прање и прање сапуна, меки сапун, снијег, хладна крема, шампон и тако даље. Фармацеутска индустрија се користи за производњу сировина као што су прогестерон и ванилин. Индустрија боје користи се за производњу меламинских боја. Индустрија батерија се користи за производњу алкалних батерија

Анализа садржаја

Прецизни наведени узорак је око 1,5 г, растворљив у 40 мл нове воде за хлађење и хлађење, хладно до 15 ℃, са раствором фенолфталеина (ТС-167) неколико капи, са 1 мол / Л титрацијом киселине. Када ружичасти нестане, забележите количину конзумиране киселине, додајте раствор за тестирање метил наранџе (ТС -148) и наставите титирање све док ружичаста није константна. Снимите укупну количину киселина потребне за титрацију. Свака Мл од 1 мол / Л сумпорне киселине је еквивалентна 56.11 мг укупне алкалности (КОХ).