Dom > Novosti > Sadržaj

Хумијска киселина се широко користи

Jun 20, 2017

Од династије Минг Ли Схизхен'с "Цомпендиум оф Материа Медица" у "Вујин Сан", супстанце хумокове киселине су коришћене више од 400 година људске историје, хумана киселина и иностранство у откривању и екстракцији хуминске киселине је пуна 220 година. Тренутно постоји 70 категорија хуминске киселине које су објављене директно или индиректно у свету. Као органска сировина, хумана киселина се широко примењује у пољопривреди, шумарству, сточарству, еколону, рибарству, нафти, хемијској индустрији, грађевинским материјалима, лакој индустрији, медицини, заштити животне средине и тако даље. Многа поља. У овом тренутку, Хумиц Ацид главни производи за пољопривредну производњу су: фулвиц киселина органска - неорганско ђубриво и фулвиц киселина као сировине паковања ђубрива Камеи бонус, Јинли, профит, биљни хормони, измјене тла, сушна средства, пестициди агенти.

Хуминска киселина је врста природне органске материје. То је производ старих биљака који растављају и синтетизују микроорганизме. Има слабу киселост, апсорпцију водене киселине, колоид, адсорпцију, јонску размену, комплексацију, редокс и физиолошку активност. Чекати. Према величини и растворљивости молекулске тежине хумке киселине подељене су на фулвичну киселину, хлороводоничну киселину и црну фулвиц киселину. Хумијска киселина Фулвинска киселина карактерише његова мала молекулска тежина, киселе групе, растворљиве у киселини, алкалији и води, лако се могу биљне апсорпционе особине, које се широко користе у пољопривредној производњи. Биохемијска фулвична киселина се пречишћава након темељне ферментације фулвичне киселине, која поред фулвичне киселине садржи и 17 врста амино киселина, протеина, нуклеинских киселина, витамина, шећера, разних ензима, различитих микроелементних елемената.

У 2002. години студија о хумани киселини у пољопривреди у САД-у је истакла да ће 50% или више ђубрива, инсектицида, фунгицида, хербицида и воде бити смањено ако се користе жељене хумане киселине.

Хуминска киселина је традиционална кинеска медицина, улога која није најснажнија, иако брзи ефекат, али претежно спор, главно омекшавање биљака биљака, остављајући равнотежу иина и јанга, постиже болести и побољшава виталност биљака и имунитет

Хуминска киселина може бити главни агенс и две врсте средстава у лек, низ ефеката, може имати разноврсну компатибилност, користити своје разне функције, потребно је имати дубинско разумијевање тога, нарочито са осталом компатибилношћу пестицида Ефикасност смањења, али и потреба за детаљним и одговарајућим разумевањем и врхунским професионалним и техничким.

Овде смо да објаснимо хуминске киселине које садрже хумину киселину, фулвичну киселину и његове соли и биокемијску фулвик киселину, оксидовану фулвичну киселину и деградацију угља фулвове киселине, они су природни органски макромолекули, не садрже никакве хемијске хормоне, могу побољшати имунитет, промовисати раст и развој биљака, промовисањем ензимских реакција, промовисати разне метаболизме, контролисати вријеме и простор изражавања гена, промовисати преживљавање ћелија, промовирати клијавост семена, убрзати производњу калуса и промовирати корење, у којем фулвична киселина и биљне поре за смањење отпорности на сушу, земљиште са задржавањем воде, адсорпција хумане киселине, азот и азот могу дати својства итд., углавном за производњу отпорних на сушу - укорењавање, ретарданти раста биљака, промовисање производње агената и прилагођавање хемијски састав биљака за побољшање квалитета усјева и других ефеката. Осим тога, супстанце хуминске киселине имају и раст медијације, превенцију антибактеријских болести, инсектицид и друге болести.

Ефекти и активности хумичне киселине на тлу

1, оплођивати плодност земљишта, побољшати тло, промовисати формирање агломерата, како би усјева обезбедила адекватну воду, храњиве материје, нарочито за физиолошку салину за побољшање ефекта, је очигледније.

2, хуминска киселина је средство за споро ослобађање азота и стабилизатор, синергист фосфатног ђубрива, средство за заштиту од потапања, је средство за успостављање малих састојака хранљивих материја, хемијски киселински агенс за келирање, синергијски ефекат ђубрива. Додавање хумане киселине у сложено ђубриво може смањити фиксацију и губитак расположивих хранљивих материја и повећати стопу искоришћења. То је добар синергист тла, средство за споро ослобађање и побољшивач.

(1) да би се побољшало коришћење азота, споро отпуштање азота.

(2) да смањите тло на доступној фиксацији фосфора и промовишете коријере усјева до апсорпције фосфора.

(3) да смањите тло на апсорпцији калијума фиксне, хумане киселине, тако да је тешко ослобађати калијум, побољшати искоришћеност.

(4) ради побољшања активности микрохрањивих елемената у тлу.

3, да се пробије сабијање тла, инхибира болести приносе на тлу, побољшава јачање тла, адсорпција, пропустљивост, посредује пХ земљишта, подешава температуру земље, побољшава капацитет воде и ђубрива у тлу.