Dom > Novosti > Sadržaj

Хумијска киселина Да би играо ефективну улогу

May 18, 2017

Хуминска киселина је велика молекулска органска супстанца у природи. У различитим пољима се примењује, у процесу садејства грожђа, употребом ђубрива, Хумиц Ацид има врло добар ефекат.

1. Хуминске киселине могу да играју синергијски ефекат на ђубрива, а поред ефекта додавања ђубрива заједно, могу такође решити остатак ђубрива у тлу.


2. Може побољшати агрегатну структуру тла, одводити примјену органског ђубрива, најважнија улога је повећање пропустљивости земљишта, Хумиц Ацид побољшана агрегатна структура земљишта, хуминска киселина такођер има ову карактеристику.


3. Повећање активности корисних микроорганизама, због чега многи људи воле да додају бактеријско ђубриво да базирају ђубриво, а хумане киселине могу побољшати своју активност.


4. Да би се побољшала физиолошка земљишта, хумана киселина формирање многих сланих земљишта је последица капиларности ситних честица у тлу и дугорочне акумулације соли у ђубриво. Хумијска киселина може промовисати формирање великих грануларних агрегата и смањити капиларност за управљање физиолошким растворима соли. Утицај хуминске киселине на умирујуће сојање плитких корена у сланој земљи је очигледан.


5. Побољшана кисела тла, која не само да регулишу слано земљиште, већ и побољшавају киселу тлу.


Додати: Важно је напоменути да након грожђа у комбинацији са третманом хумне киселине не само да може постићи наведене предности, већ може и да промовише прекид корења. Многа предузећа су сада такођер у производњи хумане киселине сложене ђубрива, Хумиц Ацид, али добре или лоше, треба исправити прави избор производа.

Термин "хумана киселина" је и даље проблем. Научници земљишта наглашавају микробиолошку улогу процеса формирања, инсистирајући на томе да се зове хуминска киселина. Хемијски лекар, са главном еволуцијом из биљке, требао би се назвати "хумана киселина". У овом тренутку, Хумична киселина у области примене у индустрији, генерални генерал "хумана киселина".

Будући да хуминске киселине нису чисте супстанце, оне су типови супстанци и комплексне смеше. Његов састав варира у великој мери од извора, плус у последњих неколико година Хумична киселина још увек дефинише природу хуминске киселине од ферментације, али се зове "хумана киселина".


Концепт хумих киселина у широком спектру значења је: остаци животиња и биљака, углавном остатака биљака, кроз микробиолошко разлагање и трансформацију, као и низ геохемијских процеса који су узроковани и акумулирани од стране класе органских супстанци.