Dom > Novosti > Sadržaj

Хумијска киселина Формирање структуре

Oct 27, 2017

Главна употреба производа хумке киселине у пољопривреди

1, може промовисати дељење ћелија и раст како би се култура усмјерила у корен, Хумична киселина може се користити као природни прах за корење, такођер се може користити за обрађивање семена и кориштење дип коријена.

2, у великој мјери може побољшати садртај шећера у усеву, тако да се усеви са антивирусним способностима за спрјечавање гњечења, гњечења коријена, смањују штеточине и болести, смањују јачину отварања крвних листова крвних листова, Хумиц Ацид смањује транспирацију листића, тако да водно тијело побољшати ситуацију, је природни јак агент за отпор на сушу.

3, побољшати структуру тла, промовисати формирање агрегатне структуре тла, убрзати разградњу конверзије органске материје, нарочито за дугорочну појединачну употребу хемијских ђубрива, поправку машине Хумиц Ацид, обрадивом земљишту узроковану значајним ефектом побољшања земљишта.

4, неутрализује пХ тла, усагласи ПХ вриједност тла, Хумиц Ацид повећава елементе у траговима од корена до листова или других дијелова операције броја убрзаног метаболизма апсорпције примарног производа, чиме се побољшава квалитет пољопривредних производа .

1, брикет за везивање. Додајте малу количину доброг зрна, Хумиц Ацид добру површинску дистрибуцију, тако да брикет има довољно топлих и хладних чврстоћа и стабилности.

2, керамички адитиви. Може побољшати керамичку чврстоћу од око 80%, индекс пластичности од 40% или више, може повећати блато, проток густине од густоће од преко 50%, је добар гелант, Хумиц Ацид за побољшање зеленог тијела плавог цвијећа и његових апсорпциони капацитет глазуре

3, помагала за бушење уља. Може побољшати подмазивање зида, Хумићна киселина ефекат учвршћивања споја је значајан.

4, могу се користити као храна, медицински адитиви, детерџенти котла и стабилизатор квалитета воде.

Хуминска киселина је мешавина природних органских макромолекулских једињења. Најчешће је присутан у природи, највећа је хуминска киселина у земљишту, хумна киселина у тлу је физичкохемијска хетерогена комплексна мешавина молекулске масе је полидисперсе, смеша је природна, хумана киселина високе молекулске тежине, жуте до црне, аморфне, колоидне, масног и ароматичног органског полиелектролита, не може користити јединствену хемијску структуру.

1, целокупан процес зелене хране, систем контроле квалитета, цела је достигла ЕУ, САД, Јапан и друге развијене земље, стандарде квалитета хране и безбедности, је у међународним стандардима, али како производити зелени и сигурни храна, основни проблем лежи у томе како да се превазиђе и да се спречи проблем загађења земљишта. Са становишта ђубрења, морамо се придржавати комбинације органских и неорганских ђубрива, Хумиц Ацид употреба хумих киселина ђубриво је једини избор, киселина и ђубриво могу се комбиновати како би се постигао 1 + 1> 2 интегрирани ефекат.

2, велики број студија је показао да је хуминска киселина пријатељ неорганских ђубрива, азотно ђубриво је средство за споро ослобађање и стабилизатор, Синергист Хумиц Ацид фосфатног ђубрива, средство за заштиту од калијума, је елемент трага регулатора и хелатног агенса, Кисел има значајан синергистички ефекат на ђубриво, светско ђубриво у Евересту.

3, будући правац развоја хумих киселинских ђубрива су: интелигентни, Хумиц Ацид професионални, композитни, дуготрајни, грануларни и регионални љежерасте масти.

Може се видети да је развој и примена ђубрива у хумани киселини широка перспектива. Само се може користити хумусна киселина за остваривање зеленила пољопривредних ђубрива у циљу промовисања и промоције производње и развоја зелених пољопривредних производа.