Dom > Novosti > Sadržaj

Хумијска киселина се ослања на киселину у кондиционирање

Sep 29, 2017

Ако је тло само мали песак и вода, онда се песак лако распада. Хуминска киселина је лепак који не распада песком. Ако се вода убризгава у песак, Хумична киселина или температура расте, вода се брзо испарава; или ће вода брзо заобићи. Хумијска киселина Међутим, ако се хуминска киселина додаје у песак и воду, испаравање воде се смањује с једне стране, а с друге стране смањује губитак влаге, посебно молекула воде који су дубоко компатибилни са хуманом киселином. Ако је исте количине мешавине песка и хумане киселине, Хумиц Ацид смеша не може само апсорбовати више воде, а вода није лако изгубити. Хуминска киселина може учинити да тло створи одређену подршку, подржава раст усјева. Дакле, хуминска киселина је средство за задржавање воде у тлу.

Хуминска киселина има снажну способност хелирања да хелатира скоро све хранљиве састојке потребне за раст биљака. На пример, у земљишту постоји много карбонатних јона. Калцијум јоне потребни за раст биљке лако се привлаче карбонатним јонима. Формирање калцијум карбоната, али ако постоји ситуација са хумном киселином није исто, хуминска киселина ће бити чврсто закључана за јалове калцијума како би се то спречило и карбонатни јони у контакту, тако да је калцијум иони неће бити фиксирани, калцијум јони без хумане киселине ће бити апсорпција биљака, повећати потребни калцијум за раст биљке. Слично томе, постоје и друге хранљиве материје, као што је цинк из магнезијума.

Последњих година, прекомерна употреба ђубрива у пољопривредним земљиштима, тла није ацидификација је засољење. Киселина се ослања на алкалије да би се неутралисала, алкали да се ослањају на киселину на услове. У хемијским експериментима постоји класа супстанци под називом "пХ пуфер", бафер је и природа киселине, хумана киселина и природа базе. Када је киселина додата у пуфер, пуфер ће играти сопствено алкално и утицај киселине, тако да степен закисљења постаје веома спор. Хуминска киселина је такав бафер. У ствари, супстанце хумокиселинске киселине у киселом тлу имају добре перформансе, кључ је у томе што може хелати токсичне алуминијумске ионе. Експериментални подаци показују да се киселински садржај алуминијума вишка, хумана киселина може умотати у јонима алуминијума, тако да је контакт са алуминијумом и биљкама исти исти разлог због чега су тешки метали као што су олово и кадмијум, хумијска киселина, тако јединствена природа тога Постаните антидот тла.

Ако побољшамо само физиолошко земљиште, директна примена праха хумене киселине у праху може бити, али мора бити бесплатна сировина која садржи хумусну киселину Цаикинг, Хумиц Ацид са високим угљеним угљем и угљеником магнезијума, улога није велика;

Ако желимо да користимо ђубриво, према различитим периодима, употреба соли хумичне киселине, као што је калијум гумске киселине или амонијум хумат, или избор производа фулвичне киселине;

Ако је економија усјева релативно висока, Хумиц Ацид можемо изабрати бољу апсорпцију продуката фулвне киселине, као што су воће и поврће у периоду одабира воћа калијевог фулвата.