Dom > Novosti > Sadržaj

Добар ефекат хумане киселине

Jul 12, 2017

Хумна киселина ђубрива су погодна за све врсте земљишта, хумана киселина, али под различитим условима земљишта, ефекат приноса је другачији.

Испитни производ је доказан:

① недостатак органске материје у пољу ниске приноса, Хумична киселина повећава принос хумичне киселине ђубрива; Хумијска киселина плодно земљиште у ђубривима високог приноса на примјени ђубрива у хумани киселини такође може повећати производњу, али величина релативно сиромашне неплодне земље

② лоше структуре песка, хумичног киселина физиолошког раствора, киселина црвеног земљишта земљишта хумичног киселог ђубрива, ефекат приноса је нарочито евидентан.

③ Садржај хранљивих материја у земљишту имао је велики утицај на принос ђубрива у хумани киселини. Хумијска киселина Резултати показују да је принос амонијум хуминске киселине био већи од хумотне киселине, хумана киселина и ефекат хумичне киселине на тлу је био низак. Мање, азот и фосфор озбиљне неравнотеже у тлу, хумој киселини или на тзв. Фиксном земљишту брзог дејства, ефекат ђубрива је значајнији.

④ влажна киселина, хумана киселина ђубрива може да апсорбује воду, хумана киселина побољшава стање прозрачности, појаву усјева, корен косе повољан; суво и суво земљиште, хумана киселина, хумидна киселина ђубриво може да апсорбује воду, воду Хумиц Ацид, одржава влагу у тлу, смањује испаравање и побољшава отпорност на сушу. Хумијска киселина Треба обратити пажњу на то да је ђубриво хумане киселине ђубриво високе воде, суво земљиште са наводњавањем, Хумиц Ацид ефекат ће бити бољи.

Прво, ђубриво хумане киселине је одабрано према методи примене. Ако се користи као Цхонг Схи, наводњавање капањем или фолијарно прскање, препоручује се употреба калијум хумата, хумани киселина амонијум хумата или калијум фулвата, амонијум фенвалерат. Ако се користи као основна употреба ђубрива, Хумиц Ацид се препоручује да изаберете амонијум хумицну киселину или амонијум нитрат хумат и друга ђубрива, апликација треба обратити пажњу на закопане у тлу, јер амонијум хумицна киселина хуминске киселине и амонијум бикарбонат представљају производ комбинација, Хумиц Ацид лако се испарава, Схи или прскање листова. Поред тога, не примењујте натријум хумат у земљишту са високим пХ (физиолошким раствором).

Друго, хумана киселина, према жељама усева и растућим чворовима, бира хумусну киселину. На пример, на воћним стаблима нагласак на ђубрењу у паду ђубрива, калијског ђубрива, оплемењивању хумане киселине усредсређено је на азотно ђубриво, клијавост хумичне киселине и диференцирање фокуса на фосфатно ђубриво и потом ђубриво, до периода проширења плодова треба се усредсредити на азотно ђубриво, потасх, Хумиц Ацид калцијум и микро-ђубриво. Поред тога, али и са преференцама ђубрења усева. На пример, воћна стабла, поврће јајне плодове хумане киселине, дуван, шећерни штап, итд. Хумијска киселина су хи калијум културе, Хумична киселина најбоља примена калијум хуматног ђубрива.

На крају, ђубриво хумане киселине се бира на основу категорије усева и трошкова. Ђубриво хумане киселине према врсти и количини хранљивих материја, подељеним на хумусну киселину, у хумани киселини (мешано) ђубриво, хумани киселини органско ђубриво, хумана киселина хумана киселина органско - неорганско састављено ђубриво, хумане киселине у траговима.

За поврће и воћке, Хумиц Ацид можете изабрати органску ђубриво хумидне киселине, органска хумана киселина - неорганско сложено ђубриво или хумусна киселина ђубрива, ова ђубрива, хумана киселина употребом хумане киселине, у органској материји може да достигне 20% до 45%, хумана киселина може ефикасно побољшати укус и боју усева. Уколико се користи као прскање прскањем или лишћем, Хумиц Ацид се препоручује да се изабере хумана киселина или у води растворљиво ђубриво које садржи водоничне киселине, иако је цијена ђубрива већа, Хумична киселина, али брза, ефикасна, хумична киселина и стога се користи за већа вриједност економских усјева. Иако се хумана киселина може користити у читавом периоду раста усева, али из економских разлога, након пресађивања биљака, пре цветања, откуцајте, окрените четири кључна периода импулса 1 ~ 2 пута, период експанзије и боју комбинованог са ефектом спреја ће бити боље