Dom > Novosti > Sadržaj

Утицај хумане киселине на ђубриво је важнији

Oct 19, 2017

Хумна киселина ђубрива су погодна за све врсте земљишта, хумана киселина, али под различитим условима земљишта, ефекат приноса је другачији. Испитни производ је доказан:

① недостатак органске материје у пољу ниже приноса, Хумична киселина повећава принос хумичне киселине ђубрива; плодно тло у ђубрива високог приноса на примену ђубриво хумане киселине, али такође повећава принос, али је стопа релативно лоша неплодна тла.

② лоша структура песка, физиолошка тла, киселина црвеног земљишта талог хумичног ђубрива, ефекат приноса је нарочито евидентан.

(3) Садржај хранљивих материја земљишта имао је велики утицај на принос хумусне киселине ђубрива. Резултати су показали да је принос амонијум хуминске киселине био већи него код хумке киселине, хумана киселина и ефекат хумане киселине и фосфора на тлу је био низак. Мање, азот и фосфор озбиљна неравнотежа у тлу или на тлу је стабилнија на тлу, ефекат ђубрива је значајнији.

④ влажна киселина, хумана киселина ђубрива, хумидна киселина ђубрива може да апсорбује воду, побољшава стање прозрачности, појаву усјева, корен косе повољан; суво и суво земљиште, хумана киселина, Хумиц Ацид хумиц ацид ђубрива може да апсорбује воду, воду, одржава влагу у тлу, смањује испаравање и побољшава отпорност на сушу. Треба напоменути да је хумицна киселина ђубриво ђубриво воде, Хумиц Ацид Хумиц Ацид суво земљиште са наводњавањем, ефекат ће бити бољи.

Прво, ђубриво хумане киселине је одабрано према методи примене. Ако се користи као Цхонг Схи, наводњавање капањем или фолијарно прскање, препоручује се употреба калијум хумата, амонијум хумата или калијевог фулвата, амонијум фенвалерата. Ако се користи као основна апликација за ђубриво, Хумиц Ацид се препоручује да се изабере амонијум хуминска киселина или амонијум нитрат хумат и друга ђубрива, апликација треба обратити пажњу на закопане у тлу, јер амонијум хумокове киселине и амонијум бикарбонат представљају производ комбинација, једноставно исцрпљивање, Схи или прскање листова. Поред тога, не примењујте натријум хумат у земљама високог пХ (физиолошки раствор).

Друго, према преференцама усева и растућим чворовима одаберите хумано киселино ђубриво. На пример, за воћна стабла нагласак на ђубрењу у паду ђубрива, Хумиц Ацид калијевог ђубрива, опружног ђубрења фокусира се на азотно ђубриво, клијање и диференцирање фокуса на фосфатно ђубриво и калијумско ђубриво до периода експанзије воћа треба да се фокусира на азотно ђубриво, калијумско ђубриво, калцијумско ђубриво и микро-ђубриво. Поред тога, али и са преференцама ђубрења усева. На пример, воће, поврће од јаја, дуван, шећерна трска, итд. Су калијеви усеви, најбоља примена калијум-хуматног ђубрива.

На крају, ђубриво хумане киселине се бира на основу категорије усева и трошкова. Хумијска киселина Хумина киселина према типу и количини храњивих састојака подијељена је на хумицну киселину, у хумани киселини (мјешано) ђубриво, органска ђубрива у хумани киселини, органска хумана киселина - неорганско сложено ђубриво, хумане киселине у траговима.

За поврће и воће, Хумиц Ацид можете одабрати органске органске ђубриво хумидне киселине, органске органске органске органске органске супстанце или елементе у траговима хумке киселине у ђубриво, ова ђубрива, употреба хумане киселине, у органској материји могу да досегну 20% до 45%, може ефикасно побољшати укус и боју усјева.