Dom > Novosti > Sadržaj

Прича из екстракта морске алге

Jun 27, 2018

Екстракт морске алге састоји се од азота, фосфора и калијума, органске материје, екстракта морских алги, рафинисане хуминске киселине, амино киселина , протеина, корисних активних бактерија и других сировина. Посебно је додато са агенсима за укорењавање, елементима у траговима, итд., И пречишћеним научном формулом. Развој морске траве пролази кроз три фазе: распадање морских алги → пепео алги (прах) → екстракти морских алги. Стога, природно ђубриво морских алги је најтраженије ђубриво за развој органске пољопривреде.


Екстракт морске алге може радити у складу са екосистемом биљних и тла. Садржи природна једињења. На пример, натријум-алгинат је природни услов за негу земљишта који промовира стварање агрегата тла, побољшава порни простор у тлу и координира чврсте материје у тлу.

Пропорције течности и гаса ће обновити природну густу биљака изгубљену због преоптерећених тла и хемијског загађења, повећати биолошку активност земљишта, повећати ослобађање расположивих хранљивих материја и олакшати раст корења и побољшати отпорност усјева.


Континуирана употреба екстракта морских алги може побољшати тло, промовирати дубоко укорење усјева, повећати имунитет, уништити штетне бактерије, јаја, смањити количину пестицида и смањити штетност фитотоксичности и ђубрива. Дуготрајна употреба може ослободити тло, учинити усјеве отпорне на високу температуру, сушу, повећати температуру, спречити замрзавање и отпорати на тешку тежину, тако да усеви могу у потпуности да апсорбују храњиво азот, фосфор и калијум у тлу, побољшати фотосинтезу усјева, побољшати метаболизам и учинити хранљиве материје. Стопа искоришћења достиже највећу вредност, а ефекат повећања производње је веома значајан.


Традиционална хемијска ђубрива имају јединствени ефекат ђубрива и озбиљно загађење, а дуготрајна употреба ће резултирати уништавањем тла. Ђубриво морске але је природни екстракт морских алги који је безопасан за људе и стоку и нема загађење околине. Наведена је као специјално ђубриво за органску храну у иностранству. Екстракти морских алги и серијски производи су веома погодни за производњу зелене хране и органске хране у Кини. Функције екстракта морских алги и серијских производа чине недостатак традиционалних органских ђубрива у Кини и спорију ефикасност ђубрива. Његова примена ће помоћи кинеским пољопривредним производима да уђу на међународно тржиште. Према статистичким подацима, постоји више од 100 врста великих економских морских алги у Кини, међу којима недостају недостатак врста високе ефикасности и богатих ресурса. Изгледи за развој и примјену ђубрива од морских алги су широки.

image.png