Dom > Novosti > Sadržaj

Проблеми на које треба обратити пажњу током зрна грожђа

Jun 13, 2018

То је пресудан тренутак да грожђе постаје све веће и постане боје и слатко. Ово је други пут када људи користе масноћу. Да би се смањио непотребан губитак узрокован неправилним коришћењем ђубрива, потребно је приметити неколико грешака у ђубрењу.

image.png

1. Калијум азот и фосфор у критичном периоду

Азот је "животни елемент" у процесу узгоја грожђа, многи мисле да се више азота у јагодичастом воћу шири до зреле фазе, па до "испуњавања" воћка проширује потребне хранљиве материје, али превише азота у вегетацијама са плодовима за храњиве материје и одложено време на тржиште.

Фосфор у грожђу расте органе, имају функцију корена, у зрелом периоду смо мислили да је корење грожђа веома споро и не треба да пити, па више не обраћа пажњу на додатак фосфора, али запостављено грожђе у зрелом периоду треба више фотосинтетски производ синтезе и трансформације транспорта шећера, све ово треба довољно фосфора да обезбеди енергију, уколико немају довољно снабдијевања фосфом утицати на ширење воћног и претворити боју.

Калијум може промовисати конверзију шећера и транспорт, широко је дефинисан као елементи "додавање шећера", то је тачно, али из различитих разлога за људе који се формирају ум-сет калија је већи, то боље, али и не знам много ће смањити употребу магнезијума, потом, доводи до стварања производа фотосинтезе блокиран, то ће утицати на квалитет зрелог грожђа.

2. Ефекти индекса воћа

Бојење: антоцијан је главни фактор воћарства. Недостатак фосфора ће довести до недовољне енергије потребне за транспорт, а шећер који се производи од фотосинтетичких производа акумулираће се у великом броју листова и не може се транспортовати у плодове како би се промовисало формирање антоцијанина, што ће утицати на бојање плодова.

Окус: воће је кисело, затим шећер, затим боје и коначно укус. Ова фаза стриктно забрањује све узроке листова снимања како би проширили употребу наваде ђубрива, у супротном ће проузроковати губитак хранљивих материја, тешко је формирати изворни укус сорте.

Свеобухватно изнад, препоручује се да изаберете у периоду боје који повећава концентрацију шећера од грожђа високог квалитета азотног фосфора у калијуму који се раствара у води, за наводњавање капањем или тупим, сарађује са фолијарним прскањем калцијума, магнезијума и борног елемента, из угла управљања ђубривом обезбеди бојење шећера шећера.

Важно је напоменути да је угљеник важан елемент у формирању фотосинтетских производа, а његова употреба у обојености грожђа погодује побољшању производа грожђа. Ово је један од разлога због којих се хумана киселина ђубрима широко користи у грожђу у последње две године.