Dom > Novosti > Sadržaj

Улога келатних агената у ђубривима

Aug 17, 2017

У нормалним околишним условима, тешки метали у тлу се адсорбују на чврстој површини земље и остану у слоју орања земљишта због агрегације тешких метала у тлу. Због тога примена агенса за келирање метала тешким металима може побољшати активност и биорасположивост тешких метала у тлу, што олакшава проток и апсорбира.

Улога хелатних агенса у ђубривима је заштита металних катјона у елементима у траговима од јаких негативних јона заробљених у тлу да би се произвеле некомпатибилне соли које су фиксиране. Тада би најбољи келатни агенс требало да буде бољи пХ тла за прилагођавање производу, а не брза деградација производа није негативна, само да би била повезана са техничком подршком. Једноставна келација, појединци не заговарају. Предност ИДХА је заштита јона елемената у траговима, а недостатак је повећање молекуларног волумена. Наравно, разлика није само овде, као што је не-ИДХА, молекуларни волумен је мали за апсорпцију, али је и тешко гарантовати стабилност, лако се користи у изведби или неуспјеху. Дакле, приликом израде одређених производа, мора постојати одређена пратећа технологија. Неупливајућа технологија је, у ствари, тежа. Техничко особље СОТОУС-а у увођењу својих производа помињу се са технологијом ослобађања листова, а то су њихови производи који не варају, где су предности. Ја само додам ИДХХА технологији, а не да је занемарим. Оригинални производи елемента у траговима су не-хелатирајући, али једноставно нису непоражени не-варање, у овом контексту, ИДХА технологија је постала, са становишта гледишта, у примени земљишта више предности.

Прскање листића и тла у телу ИДХА нису исти, ИДХА се не користи на површини прскања, али у ефикасности апсорпције ограничене, путем исте технологије може се решити. Али ако нема одговарајуће технологије ИДХА производа, жвакање у коришћењу лишћа, ефикасност ће свакако бити погођена у Европи, технологија ИДХА келата је у великој мери замијењена ЕДТА. Не само у области пољопривредних култура. Баиер на глобалним фармацеутским и индустријским тржиштима промовисати ИДХА хелијумске елементе у траговима, шире примјене. ИДХА са техничког нивоа, фолијарна примена и примена тла нису никакав проблем, АДБ Адамова Кате говори ИДХА која се углавном користи у листовима, а главно значење је да ефекат прскања листова буде бржи и ефикаснији. ХБЕД је специјално развијен за примену екстремних преплављених тла са пХ над 10, препорученом применом тла, да би се ријешио проблем високогаличних услова земљишта не може апсорбовати траг проблема на сјеверозападу Кине, тржишту Сицхуан ...

ХБЕД је развијен за екстремно алкална земљишта. На сјеверозападном тлу, примјена ЕДТА хелатних елемената се не апсорбује.

111.jpg