Dom > Novosti > Sadržaj

ЕДТА Хелатес ефикасно подржава

May 18, 2017

ЕДТА келатни агенс је пуштен на тржиште већ неколико година, као третман коријенског канала за добре ефикасне помоћне производе, не знају да његови другови нису користили за сопствену употребу и разумијевање овог производа, ЕДТА Цхелатес је урадила под завршном обрадом.

ЕДТА је средство за хелатовање роот канала, ЕДТА Хемијски састав етилендиамин тетраоцетне киселине, која је уџбеници, нам је рекла знање.

Сада на тржишту постоје два таква производа, ЕДТА Цхелатес од којих је један француски плави производ, ЕДЕТАТ, са 14% ЕДТА, како би се проширила ЕДТА Цхелатес уски коријенски канал, 14мл \ бочица.

ЕДТА апликација хелатног агенса

1. Погодан за одмори за зубе и материјале за припрему канала за зубну бушилицу

2. Може омекшати коријенски канал

3. Погодно за калцификовану стенозу канала корена, канала атресијског корена

4. Може уклонити калцификацију канала канала и скали

5. Са подмазивањем за заштиту уређаја и зуба

ЕДТА начин деловања келатног агенса

1. Уклањање јонизованих материја хемијском реакцијом, ЕДТА Хелатес ефикасно уклањање натријум хипохлорита не може уклонити скалу

2. Подмазивање је лакше испунити процес

3. Добра антибактеријска активност

4. После чишћења да би се формирао чист зид канала канала

ЕДТА хелатни агенс ЕДТА Цхелатес представља јачину везивања хелатског агенса и металног јона, а вредност келирања представља количину хелатног агенса који хелатира металне јоне.

Неки људи у стварној формули ће се суочити са додавањем хелатног агенса или ће доћи до експлозивног феномена, бринути се о жвакању ЕДТА Хелатна сила није довољна, а метални јони не могу бити ефикасно комбиновани, стварна количина хелатног агенса није у место, што је резултирало феноменом скалирања