Dom > Novosti > Sadržaj

Аминокиселине Стаи Нормал

Oct 27, 2017

Која је амино киселина? Амино киселине се углавном користе у медицини за припрему инфузије сједињене аминокиселине, такође се користе као терапеутски агенси и за синтезу пептидних лекова. Амино киселина Тренутно постоје неколико стотина врста амино киселина које се користе као лекови, укључујући 20 врста амино киселина које чине протеин и 100 врста амино киселина које чине не-протеин.

Амино киселине се користе за регулисање шећера у крви, аминокиселине за дијабетес, исхрану, превенцију и лечење акутног хепатитиса изазваног абнормалном функцијом јетре, који се користи за допуну физичке слабости и разних болести узрокованих губицима протеина. Али и даље је пуно људи забринуто да аминокиселине имају нежељене ефекте, Амино киселине следеће детаље аминокиселинских нежељених ефеката.

Аминокиселински нежељени ефекти: узрокују гојазност, аминокиселине аминокиселине за недостатак протеина и болеснике који пате од болести, отказивање јетре и бубрега, слабост мишића, ако је то нормално и прехрана је већ јако богата, превелики проценат телесног протеина или аминокиселина узрокује гојазност

Амино киселина нежељена дејства два: узрок физичког нелагодности, за дигестивни капацитет нормалне здравих младих дјеце нису погодни за конзумирање, је трећа лијека, Амино киселина након једења неизбежно различитог непријатног.

Амино киселина нежељена дејства три: високо исхрана протеина ће узроковати повећану инциденцу дијабетичне нефропатије. Амино киселине су дијета са високим садржајем протеина, превелика потрошња аминокислине може довести до дијабетеса.

Амино киселине имају различите метаболичке ефекте код дојенчади и одраслих. Употреба обичне инфузије аминокиселина, дојенчади и мала дјеца у активностима фенилаланин хидроксилазе је ниска, Амино киселина лако производи високу фенилаланинемију. И недостатак тирозина;

Стога, деца и мала деца која користе инфузију аминокиселина треба да смањују количину фенилаланина, метионина, глицина, повећавају количину цистеина, тирозина, хистидина, како би спектар амино киселине плазме одржао нормално. Овај производ се прилагођава карактеристикама метаболизма новорођенчади, смањује количину фенилаланина, метионина, глицина, повећава количину цистеина, тирозина, хистидина, аминокиселине како би задовољила нутритивне потребе деце.

Аминокиселине су основне јединице протеина, укључујући кожу, нокте, косе су састављене од протеина, а коса је 90% састава колагена. Амино киселине које се користе у коси и коси, а не само горе речено да додају исхрану, додају воду, већ могу побољшати имунолошку функцију коже, Амино киселина побољшава детоксикацију лимфног система, повећава осетљивост осетљиве коже има добар ефекат , Амино киселина и може одржавати косу А кожна колагенска влакна и еластична влакна нормалног раста, Амино киселина да одржи деликатну и флексибилну кожу како би одржала еластичност косе.