Dom > Novosti > Sadržaj

Одржавање и поправка аминокислине

Aug 10, 2017

Улога аминокиселина у расту биљака је три: 1 додатни извори храњивих органских азота и 2 хелатна средства металних јона. Амино киселине имају функцију металних јона комплексације (келат), лако је сијати неопходне средње елементе и елементе у траговима (калцијум, магнезијум, гвожђе, манган, цинк, бакар, аминокиселински молибден, бор, селен итд.) до постројења, побољшати коришћење биљака различитих храњивих материја; 3 катализованог ензимског препарата. Амино киселина је промотор и катализатор за синтезу ензима у биљкама, Амино киселина која игра важну улогу у метаболизму биљака. Међутим, аминокиселине лако се асимилишу и разграђују бактеријама у тлу, тако да се не препоручује да се користе као базални ђубриво у тлу, Амино киселина, али да се направи фолијарна ђубрива која се прскају на листовима како би се биљкама омогућило апсорбовање аминокиселина и остале елементе директно кроз листове.

Амино киселина Производи за чишћење Најважнији састојак је соли ацил амино киселине, аминокиселине која је сурфактант ацил аминокиселине, његов назив је: кк ацил и-аланин З

Предња кк је страна уља, обично ловор, кокосов, повремено види длан

Средњи је назив аминокиселина, који је обично долина (амонијачна киселина), ган (амонијачна киселина), повремено се види пропионска (амонијачна киселина), мишић (амонијачна киселина)

Коначни з је хидрофилни натријум, калијум или триетаноламин (скраћено ТЕА)

Горе наведени структурни модули могу се монтирати по вољи, као што су кокосов натријум глутамат, калијум аминокиселине калијумове киселине, палмитски пропионатни чај.

Нека аминокиселинска средство за чишћење додају малу количину соли ацил амино киселине, у композицији таблице за поређење, а не главног сурфактанта, али одвраћајућа, амино киселина позната као "површина за чишћење аминокиселина". На пример, углавном мала емулзија за чишћење аминокиселина, подељена на:

Вода, тврди алкохоли, глицерол, пропилен гликол, натријум лаурил етер сулфат, палмитинска киселина, лаурил алкохол, мушкатна киселина, калијум хидроксид, кокосов оље амид пропил бетаин, аминокисел кокосов ољни амид ДЕА, етиленгликол стеарат, ПЕГ-150 две стеаринске киселине естер, глицерин стеарат, естер стеаринске киселине ПЕГ-100, калијум кокосовог глутамата, калијум лауринске киселине, хидроксипропил целулоза, екстракт листова амино киселина алое вера, хидрокси фенил метил естар, хидроксипропил естар, ЕДТА два натријума, суштина

Иако додавање кокосовог киселог калијум глутамата и кавијума креатин калијума, али локација структуре формуле главног тијела или естра (естра сумпорне киселине) + СОАП база (карбоксилат), Амино киселина тако да није добра аминокиселинска површина за чишћење.

Есенцијалне аминокиселине су од суштинског значаја за раст, одржавање и одржавање аминокиселина тела. Ако недостају, постоје следећи симптоми:

1. Недостатак енергије и енергије.

2, феномен преурањеног старења.

3, перформансе зарастања рана су сиромашне.

4. Ретардација развоја деце.

Ако исхрана често нема есенцијалне амино киселине, може утицати на здравље. Она игра важну улогу у расту бебе. Хистидин је од суштинског значаја за раст и развој деце, аминокиселине аргинин, цистин, тирозин и таурин су од суштинског значаја за недоношче.