Dom > Novosti > Sadržaj

Аминокиселине имају здравствени ефекат

Oct 19, 2017

Амино киселине имају различите метаболичке ефекте код дојенчади и одраслих. Употреба обичне инфузије аминокиселина, дојенчади и мала дјеца у активностима фенилаланин хидроксилазе је ниска, Амино киселина лако производи високу фенилаланинемију.

Амино киселине у хемији се односе на генерички састав класе органских једињења која садрже амино и карбоксилне групе, које су основни саставни елементи биолошких функционалних макромолекула. Ако је људско тело у поређењу са високим зградама, протеин је комад цигле, амино киселина и аминокиселина се састоје од опеке. Амино киселине не само да пружају важну сировину за синтетичке протеине, већ и пружају материјалну основу за промовисање раста, спровођење нормалног метаболизма и одржавање живота.

Тако важно за основни материјал живота, Амино киселина људско тело је како то узети? Амино киселине су основна јединица протеинске композиције, а њен унос није ништа осим од протеина. Нормално тело кроз унос разноврсне хране, из којег се добијају неопходне аминокиселине довољне да задовоље потребе животних активности, нема потребе да увек додате посебне таблете амино киселина. На неким тржиштима која промовишу улогу таблета амино киселина у здравству, могу се поједити, али се не могу користити као главни извор аминокиселина.

Заправо, додавање аминокиселина је као исхрана. Оралне аминокиселинске таблете са ефектима на здравље постоје, али никакво оглашавање, тако Бог, не треба правилно третирати. Амино киселина Клиничка примена аминокиселина, генерално само код неких озбиљних пацијената, као што су пацијенти са прекомерним губитком крви, тешка обољења јетре и бубрега, критично болесни пацијенти, дигестивни систем, тешки поремећаји апсорпције и не могу јести нормалног пацијента, како би се обезбедио основни исхрана за људско тело, и углавном са ињекцијом амино киселина, ријетко користе оралне амино киселинске таблете. Дакле, чак и ако сте орални вишак аминокиселина, али такође не може бити апсорбован од стране тела, Амино киселина заправо већина излучивања.

Амфотерни сурфактанти аминотерапије су посвећени пажњом њиховом безбедношћу, благом, биоразградивошћу и одличном површинском активношћу. Поред тога, амфотерни молекул сурфактант аминокиселина садржи аминокиселински скелет који има и амино групу и карбоксилну групу, ацил групу која се може увести у различите атоме угљеника и алкокси групу, а број његовог сопственог хидрокарбиламин карбоксила групе могу бити различите. Амино киселина Стога, површинска активност амфотерних амфотерних површинско активних материја може се регулисати на много начина и широко се користи.

Звиттерионски сурфактанти типа Амино киселине носи позитивну наплату хидрофилног катиона кроз амино групу, а негативни пуњач аниона може да се носи са карбоксилним групама, групама сулфонске киселине и групама фосфорне киселине. Најважније за амфотерне сурфактанте аминокиселине аминокиселине, аминокиселине међу њима и - аминокиселина и - аминопропионска киселина.