Dom > Novosti > Sadržaj

Аминокислинска побољшања

Aug 02, 2017

Амино киселине имају велики утицај на раст и развој усева. Амино киселина Многи пољопривредни људи кажу да су аминокиселине "коренско ђубриво". Главни ефекат на коријенски систем је подстицање подјеле и раста коренских меристемских ћелија, повишеног секундарног корена, повишеног корена, издужења корена Амино киселине и на крају доводи до апсорпције усјева воде и хранљивих материја у великој мери.

Амино киселине у биљку након биљке да стимулишу главну улогу у повећању јачине дисања, повећане фотосинтезе, разне активности ензима повећане, Амино киселина, тако да плод унапријед обарање зрелог, високог приноса и повећање производње.

Повећати отпорност биљака на фосфор и калијум; Амино киселина побољшава отпорност на биљке; раст биљака, нарочито фотосинтеза, има јединствену улогу у промовисању, може повећати садржај биљних хлорофила, побољшати активност ензима, промовирати пенетрацију угљен-диоксида, Амино киселину, тако да се више издржава фотосинтеза. Да би се побољшао квалитет усјева, повећати садржај Вц и шећера имају важна улога.

Амино киселина је најосновнија супстанца која представља биолошки протеин и везана је за животну активност. То је основна јединица протеинског молекула у организму, и она је уско повезана са биолошким животним активностима. Има посебну физиолошку функцију у антителу, Амино киселина је један од незаобилазних хранљивих састојака у организму.

(Азот, фосфор, калијум, жељезо, аминокиселин бакар, манган, цинк, алуминијум, бор, итд.), Који су потребни за раст и развој биљке, Амино киселина користећи своју аминокиселину као супстрат, и способност адсорпције и задржавања, Кроз комплексно и комплексно формирање органског, неорганског комплекса. Ово ђубриво не може само да одржава велики број елемената споростог пуштања и потпуне употребе, Амино киселине, али и да обезбеди стабилност елемената у траговима и дуготрајан ефекат. Има добар ефекат побољшања респираторног биља, побољшања процеса редукције биљке и промовисања биљног метаболизма.

Може да промовише фотосинтезу и формирање хлорофила и може промовисати и активирати физиолошке и биохемијске процесе као што је активност оксида, аминокиселине активност ензима, клијавост семена, апсорпција хранљивих материја и раст корена и развој. Конкретно, његов афинитет за биљке је упоредив са било којом другом супстанцом. Аминокиселина Ефикасност аминокиселинског ђубрива сет дугорочних органских ђубрива, брзо ђубриво, стабилност био-ђубрива и ефикасност микро-ђубрива у цјелини. Овде је главна дискусија о ђубривима у примени аминокиселина у пољопривреди.

Промовише формирање агрегата земљишта: агрегати земљишта су основна јединица структуре тла. Употреба аминокиселина може промијенити садржај соли тла је превисока, Аминокиселине алкалне превише јаке, високо дисперговане честице тла, структура земљишта лоших физичких и хемијских особина и промовишу формирање агрегата тла, примјену аминокиселина, густина густине тла се значајно смањила, Амино киселина укупна порозност земљишта и одговарајуће повећање капацитета задржавања воде помоћи ће побољшању способности воде и ђубрива у тлу, како би се створили добри услови за раст и развој корена биљке.