Dom > Novosti > Sadržaj

Амино киселина убрзава раст костију

Oct 26, 2017

Амино киселине су важне супстанце у мозгу, садржај амино киселина до 90% или више. Савремена биолошка истраживања показала су да су људи паметни, мудрости и велики мозак нераздвојни. Људи у еволуцији процеса, савладали су способност добијања протеина (аминокиселина), тако добро развијеног, високо ИК, и постепено доминирају свијету.

Експерименти показују да количина аминокиселина у мозгу, одређује ниво људске интелигенције и меморије, мозак, побољшава сећање на кључ, састоји се у исхрани аминокиселина. Поред тога, аминокиселине имају следеће ефекте и ефекте:

1, елиминишу умор, одржавају енергију, побољшавају статус суб-здравља

Триптофан може ослободити стрес, избјећи депресију, анксиозност и другу државу, стабилне емоције, одржати снажну енергију.

2, како би побољшали квалитет спавања

Триптофан има ефекат промовисања сна, "природних таблета за спавање" на свету.

3, да побољша имунитет

Амино киселине су основни материјали хуманог имунолошког система, број и квалитет аминокиселина, а функција имуног система је уско повезана са јаким, триптофаном, фенилаланином, лизином је неопходна сировина за производњу антитела, дода се свеобухватни биланс аминокиселине је побољшање имунолошког система тела.

4, за промовисање болести, постоперативни опоравак

Развијене аминокиселине (леуцин изолеуцин и валин) могу убрзати брзину опоравка пацијента.

Могу ли аминокиселине побољшати имунитет?

Деца зато што се имуни систем тела још није развио, синтеза антитела у људском телу је ниска, што доводи до отпорности на стране бактерије и инвазије вируса фагоцитних ћелија (као што су беле крвничке) мање одрживо, мање, па је лако да заразе разне болести. Амино киселине могу убрзати синтезу хуманог имуноглобулина, од фундаменталног повећања имунитета, како би се спречила прехлада, грозница, кашаљ и друге болести.

Убрзати раст костију

Кости се састоје од костне матрице и минерала костију: костни матрикс углавном састављен од аминокиселина, одређује облик кости, величине и флексибилности; минералне кости углавном састављене од калцијума, одређују густину костију и тврдоћу. Тако су аминокиселине и калцијум главни "грађевински материјали" који чине кости.

Дјечје тело је у фази брзог раста и развоја, потражња за калцијумом је велика. Међутим, мало људи зна да деца у развојној фази калцијума не могу бити одвојена од аминокиселина. Аминокиселине су "носачи" различитих минерала и елемената у траговима у телу. Људско тело у додатку калцијума, гвожђа, цинка, селена и других минерала и елемената у траговима, потреба за аминокиселинама и протеини да их транспортују по целом телу. Као што је недостатак амино киселина, ови елементи у траговима и минерали не могу бити ефективно послати различитим органима људског тела, и даље ће довести до недостатка минерала и елемената у траговима у телу.